
 

SUPPLEMENTAL POLICY 
CONCERNING TRADING IN COMPANY 

SECURITIES BY CERTAIN DESIGNATED PERSONS 

This policy supplements the Policy Prohibiting Insider Trading and Unauthorized 
Disclosure of Information to Others of Resonant Inc.  This policy applies to certain designated 
persons.  If you are subject to this policy, we will notify you and provide you with a copy of this 
policy.  After you have read this policy, please sign the Certification that is attached to this 
policy and return it to the Human Resources Department.  You will also be asked to recertify 
your compliance with this policy annually. 

We use the terms “Resonant,” the “Company,” “we,” “our” and “us” in this policy to 
refer to Resonant Inc., a Delaware corporation. 

I. PERSONS SUBJECT TO POLICY 

This supplemental policy applies to 

• each director of the Company 

• each officer of the Company who has been designated by our board of directors as 
an “executive officer” for purposes of the reporting requirements and trading 
restrictions of Section 16 of the Securities Exchange Act of 1934, as amended (the 
“Exchange Act”), and 

• any additional persons that the Company may from time to time designate as being 
subject to this policy because of their position with the Company and access to 
material nonpublic information. 

We will notify you if you are subject to this supplemental policy.  We refer to persons 
subject to this supplemental policy as “Designated Persons.” 

If you are a Designated Person, then this policy also applies to your family members who 
reside with you, anyone else who lives with you and any other person or entity whose 
transactions in Company securities are directed by you or are subject to your influence or 
control.  You are responsible for making sure that these other persons and entities comply with 
this policy. 

II. ADDITIONAL TRADING RESTRICTIONS 

If you are a Designated Person, you are subject to all of the requirements of our Policy 
Prohibiting Insider Trading and Unauthorized Disclosure of Information to Others.  In addition, 
you are subject to the following restrictions: 

1. You may not trade in Company securities outside of a trading window.  
For purposes of this policy, a “trading window” will commence at the close of business on the 
second full trading day following the public disclosure of the Company’s financial results for a 
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particular fiscal quarter or year and continue through the nineteenth day of the third month of the 
quarter in which the information was disclosed.  For example, with respect to the release of 
financial results for the Company’s second fiscal quarter, the trading window would start at the 
close of business on the second full trading day following the public release of the Company’s 
second quarter financial results and end on September 19.  For the Company’s fiscal year end 
release of financial results, the trading window would start at the close of business on the second 
trading day following the release of the Company’s fiscal year financial results and end on 
March 19.  For purposes of clarity, in the event that the Company releases its financial results for 
a particular fiscal quarter or year prior to the opening of trading on the morning of a particular 
trading day, that day shall be deemed the first trading day for purposes of this policy.  For 
example, if the Company releases its financial results for a particular fiscal quarter or year prior 
to the opening of trading on a Tuesday morning that is otherwise a normal trading day (i.e.,  not a 
federal holiday), the trading window would start at the close of business on the following trading 
day, Wednesday. 

2. Even during a trading window, you may not trade during a blackout 
period. You may not trade in Company securities during any special blackout periods that the 
Compliance Officer may designate with the prior written approval of the Chief Executive Officer 
(or the Compensation Committee of the Board, if the Chief Executive Officer is unavailable).  
The Compliance Officer will advise you in writing of when a special blackout period commences 
and ends.  You may not disclose to any outside third party that a special blackout period has been 
designated. 

3. You may not trade during a trading window without prior approval. 
During a trading window, you may trade in Company securities only after obtaining the approval 
of the Compliance Officer.  If you decide to engage in a transaction involving Company 
securities during a trading window, you must notify the Compliance Officer in writing of the 
amount and nature of the proposed trade(s) at least two business days prior to the proposed 
transaction, and certify in writing that you are not in possession of material nonpublic 
information concerning the Company.  You must not engage in the transaction unless and until 
the Compliance Officer provides his approval in writing.  Any determination by the Compliance 
Officer to disapprove a proposed trade will require the concurrence of the Chief Executive 
Officer (or the Compensation Committee of the Board, if the Chief Executive Officer is 
unavailable).  The foregoing functions of the Compliance Officer will be undertaken by the 
Chief Executive Officer in the case of proposed trades by the Compliance Officer.  Proposed 
trades by the Chief Executive Officer will require approval by any of (i) the Compliance Officer; 
or (ii) the Compensation Committee of the Board.  The Compliance Officer (or the Chief 
Executive Officer or Compensation Committee of the Board, as applicable) must consult with 
the Company’s outside securities counsel prior to approving any transaction in the Company’s 
securities.  The existence of these approval procedures does not in any way obligate the 
Compliance Officer to approve any transaction. 

4. Except as permitted by SEC rules, you may not trade in Company equity 
securities during a pension plan blackout period.  If you are an executive officer or director, you 
may not trade or transfer during any pension fund blackout period any equity security of the 
Company that you acquired in connection with your service as an officer or director, except to 
the extent such trade or transfer is permitted by SEC rules.  A pension plan blackout period is 
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generally any period of more than three consecutive business days under an individual account 
plan during which purchases or sales of Company equity securities are prohibited under the plan 
(whether by us or a fiduciary of the plan), excluding certain regularly scheduled blackouts and 
blackouts imposed solely in connection with certain corporate transactions such as mergers.  Any 
profits made by you in violation of this proscription are recoverable by us.  We will notify plan 
participants, directors, officers and the SEC in advance of any pension plan blackout period. 

5. You may not trade in puts or calls or engage in short sales with respect to 
Company securities.  Trading in “puts” and “calls” (publicly traded options to sell or buy stock) 
and engaging in short sales are often perceived as involving insider trading and they may focus 
your attention on the Company’s short-term performance rather than its long-term objectives.  In 
addition, Section 16(c) of the Securities Exchange Act of 1934 prohibits officers and directors 
from engaging in short sales.  Therefore, transactions in puts, calls and other derivative securities 
with respect to Company securities on an exchange or in any other organized market are 
prohibited by this policy, as are short sales of Company securities. 

III. EXCEPTIONS TO THIS POLICY 

The trading restrictions in this Supplemental Policy do not apply to those transactions 
under Company benefit plans that are not subject to the Policy Prohibiting Insider Trading and 
Unauthorized Disclosure of Information to Others.  Those transactions are discussed in that 
policy under the heading “Exceptions to this policy for certain transactions under Company 
benefit plans.” 

In addition, the trading restrictions in this Supplemental Policy do not apply to those 
transactions that are effected pursuant to a pre-cleared trading plan implemented under SEC Rule 
10b5-1.  Those transactions, and the requirements for entering into a trading plan, are discussed 
in the Policy Prohibiting Insider Trading and Unauthorized Disclosure of Information to Others 
under the heading “Exceptions to this policy for transactions under SEC Rule 10b5-1 trading 
plans.”  Transactions effected pursuant to a pre-cleared trading plan will not require further pre-
clearance at the time of the transaction. 

Specific exceptions to this policy may be made when the person requesting approval does 
not possess material non-public information, personal circumstances warrant the exception and 
the exception would not otherwise contravene the law or the purposes of this policy.  Any 
request for an exception should be directed to the Compliance Officer. 

IV. THE COMPLIANCE OFFICER 

We have designated the Company’s Chief Financial Officer as the Compliance Officer 
for this policy.  If you have any questions about this policy, you should contact the Compliance 
Officer.  The Compliance Officer will regularly consult with the Company’s outside securities 
counsel with respect to transactions and other matters covered by this Supplemental Policy. 

Adopted Effective August 7, 2017 

 



 

Please sign and return this form to the Human Resources Department. 

ACKNOWLEDGEMENT OF RECEIPT OF 
SUPPLEMENTAL POLICY CONCERNING TRADING IN 

COMPANY SECURITIES BY CERTAIN DESIGNATED PERSONS 

I have received and read the Resonant Inc. Supplemental Policy Concerning Trading in 
Company Securities by Certain Designated Persons (“Supplemental Insider Trading Policy”). 
I understand the standards and policies contained in the Supplemental Insider Trading Policy and 
agree to comply with its terms and conditions. 

  
Print Name 
 
 
___________________________________ 
Signature 
 
 
___________________________________ 
Date 
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